Stegra Stegrar – Anställer Johanna Holmquist som rekryteringsansvarig

Rekryteringsbyrån Stegra startades i Sundsvall under April 2020 med målet att bli förstahandsvalet för företag som vill ha en stabil tillväxt genom långsiktigt framgångsrika rekryteringar. Efter en stabil uppstart väljer vi nu att stegra ytterligare genom att anställa Johanna Holmquist som rekryteringsansvarig.

Över 50% av människor mitt i karriären vill byta jobb men enbart en liten del på 13% söker aktivt nya jobb. Där vill vi göra skillnad och aktivt komma i kontakt med dem du kanske inte hittar via en traditionell jobbannons. Vi anser att för att bli en framgångsrik rekryterare idag behöver du en väldigt god förståelse kring marknadsföring – ett område där Johanna kommer tillföra ännu mer kompetens till våra framtida tjänsteerbjudanden.

Johanna kommer närmast från konsultbolaget Ework Group och har gedigen kunskap inom sourcing & matchning av konsulter med kompetens inom IT, Telekom och Teknik. Områden som är väldigt starka i regionen och därför passar väl in till de kunder vi arbetar med. Johanna kommer få en både strategiskt och operativt viktig roll i Stegra med ansvaret att attrahera de människor som vill stegra sin karriär samt även få dem som inte aktivt söker jobb idag att se vilka möjligheter som finns i regionen.

Jag ser fram emot att både få fördjupa mig inom rekrytering och samtidigt arbeta strategiskt med marknadsföring och kommunikation. Jag drivs av att bygga upp något från grunden så att få vara en del av Stegras resa från start känns jätteroligt.  Jag älskar teknik och med den digitaliseringsera som vi befinner oss i nu kommer vi kunna skapa nya möjligheter i hur vi rekryterar. Men man får inte glömma bort människan. Rekrytering handlar om kommunikation och relationsbyggande. Tjänsten är en drömroll för mig!

Målet under hösten nu är att fortsätta komma i kontakt med företag och organisationer som vill växa både långsiktigt och hållbart, samt fortsätta arbeta för att få människor att växa i sin karriär.

Stegra arbetar med rekrytering, search och onboardinglösningar med fokus på att skapa långsiktigt framgångsrika rekryteringar. Vi anser att en rekrytering i sig inte löser något. Framgång skapas när en ny medarbetare trivs på jobbet och börjar prestera i enlighet med de förväntningar som finns. Utöver att sköta själva rekryteringen säkerställer vi därför att samarbetet mellan våra kunder och deras nya medarbetare är effektivt och lönsamt. Vi skapar långsiktigt framgångsrika rekryteringar.

Gillade du detta inlägg? Dela med andra!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?