Stegra stegrar – Lär känna vår nya kollega Jenny!

I december 2022 klev Jenny in i rollen som konsultchef och HR-ansvarig hos oss. Jenny har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen och är utbildad personalvetare. Utöver det har hon även hunnit med att arbeta som serviceplanerare inom tekniksektorn, bland mycket annat. För oss på Stegra har det inneburit att få in en till kollega med massor av driv, engagemang och ett stort intresse för HR-frågor. Vi passade på att ställa lite frågor nu 3 månader in!

Vad lockade dig att börja hos Stegra?

Jag har haft ett gott öga för Stegra från start då jag tycker att det verkade vara en bra arbetskultur, härliga medarbetare och roliga kundsamarbeten. När jag sedan fick veta om att möjligheten fanns att arbeta med en bred roll som innehöll både HR och arbete med konsulter och rekrytering kändes det väldigt spännande och rätt.

Vad ser du mest fram emot nu och framåt?

Att få fortsätta vara med och utveckla Stegras HR-arbete och konsultverksamheten. Jag har många tankar och idéer och känner att jag tillsammans med mina kollegor kan utveckla detta ännu mer. Jag ser även fram emot att se Stegra växa generellt och få vara en del av den resan. Sist men inte minst vill jag jobba med fler nya kunder och träffa massor av nya människor!

 Vad tycker du är det bästa med rekryteringsbranschen? 

 Att man har en möjlighet att få en inblick i många olika organisationer. Det upplever jag är väldigt intressant och lärorikt. Att sen få vara en del av att hjälpa människor till nya möjligheter och att få göra kunder nöjda är otroligt givande. Det är en bred, fartfylld och lärorik bransch där du får träffa alla möjliga människor.

Slutligen vet vi att du även arbetat på charkavdelningen på en matvarubutik… om du var tvungen att säga minst en likhet mellan det jobbet och ditt jobb idag!?

Hahaha, att ibland måste man bara ”kötta”!

 

Vi ser fram emot Jennys fortsatta resa tillsammans med Stegra!

Rekryteringsbyrån Stegra startade våren 2020 med målet att bli det självklara valet för företag som vill öka sin tillväxt långsiktigt genom att rekrytera medarbetare som kan bli högpresterande hos dem. Vi utgår från Sundsvall men har ett nationellt fokus. Vi samarbetar därför med företag över hela Sverige inom både rekrytering och bemanning. Nyfiken att veta mer? Kontakta oss!

Gillade du detta inlägg? Dela med andra!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?