Stegra Stegrar – rekryterar Lina Södergren!

Efter ett fantastiskt 2021 rivstartar vi 2022 genom att välkomna Lina Södergren! Lina kommer in med erfarenhet av både bemanning och försäljning vilket är en perfekt kombination för oss. Vi blickar nu fram emot ett 2022 som kommer präglas av tillväxt både för oss och våra kunder.

Vi passade förstås på att ställa några frågor till Lina:

Vad lockade dig att börja på Stegra?

Chansen att få bredda mina kunskaper i branschen och både ha hand om rekryteringar och konsultlösningar! Med min erfarenhet av bemanning känns detta som ett steg i rätt riktning. Stegra är ju ett ungt företag som växer och det har hänt mycket på kort tid – och det passar mig! Kul att få möjlighet att dela idéer och kunskap med varandra och få vara en del av ett nyfiket, energifyllt och proffsigt gäng!

 Såhär 3 veckor in – vad är det bästa med ditt jobb so far?

Jag känner mig redan som en i Stegra-gänget och har fått en bra grund med inskolning, tips och tricks. Det känns jättekul att mycket är igång parallellt och jag har redan fått inblick i flera olika processer!

Vad ser du fram emot nu framåt?

Det är en händelserik bransch och mycket är på gång för Stegra. Jag ser fram emot att bidra med möjligheter att skapa såväl fina kandidatupplevelser som långsiktiga samarbeten framöver!

Vi ser fram emot att Lina ska växa in i sin nya roll tillsammans med oss!

 

Rekryteringsbyrån Stegra startade våren 2020 med målet att bli det självklara valet för företag som vill öka sin tillväxt långsiktigt genom att rekrytera medarbetare som kan bli högpresterande hos dem. Vi utgår från huvudkontoret i Sundsvall men samarbetar med företag över hela Sverige med vårt digitala arbetssätt. Behöver ni rekrytera? Kontakta oss!

Gillade du detta inlägg? Dela med andra!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?