Stegra Stegrar – rekryterar Line Andersson!

Rekryteringsbyrån Stegra startade våren 2020 med målet att bli det självklara valet för företag som vill öka sin tillväxt långsiktigt med högpresterande medarbetare. Vi utgår från huvudkontoret i Sundsvall men samarbetar med företag över hela Sverige med vårt digitala arbetssätt.

Efter ett intensivt första halvår 2021 är vi väldigt glad över att välkomna Line Andersson till Stegra. Line har en universitetsexamen som personalvetare från Mittuniversitetet och har dessutom erfarenhet från försäljning. Line kommer stärka upp Stegras leveransorganisation genom att matcha rätt medarbetare med våra samarbetspartners.

Vad lockade dig att börja hos Stegra?

Tillväxtresan! Att få vara med om personlig utveckling och även få vara med och utveckla Stegra framåt. Jag tror jag kommer få lära mig mycket och ser verkligen fram emot att starta min resa.

Sedan lockas jag även mycket av att skapa nya kundsamarbeten. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att arbeta långsiktigt för både kandidater och kunder!

Fortsatt tillväxt

Målet under hösten nu är att fortsätta komma i kontakt med företag och organisationer som vill öka deras tillväxt, samt fortsätta arbeta för att få människor att växa i sin karriär. Vi ser även redan nu ett behov av att växa ytterligare, och kommer under hösten att påbörja rekryteringen av en till kollega. Om du vill jobba med bland annat Line & brinner för rekrytering, försäljning eller allra helst båda så hör av dig!

Stegra arbetar med rekrytering, search och onboarding-lösningar med fokus på att skapa långsiktigt framgångsrika rekryteringar genom högpresterande medarbetare. Vi anser att en rekrytering i sig inte löser något. Framgång skapas när en ny medarbetare trivs på jobbet och börjar prestera i enlighet med de förväntningar som finns. Vi skapar långsiktigt framgångsrika rekryteringar.

Gillade du detta inlägg? Dela med andra!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?