Ida Mossnelid

Ida Mossnelid

Kundansvarig

Hej Ida! Varför valde du Stegra?

Jag valde Stegra av många anledningar. Direkt efter första mötet så kände jag att här vill jag spendera mina dagar. Det är ett fantastiskt gäng. Snälla, smarta, varma människor som har en väldigt fin sammanhållning. Det i kombination med en spännande idé och tjänst gjorde valet väldigt enkelt.

Beskriv hur det är att jobba på Stegra

Att jobba på Stegra är utvecklande och utmanande! Vi jobbar hårt, skrattar mycket och bryr oss om varandra.

Vad fick dig att söka tjänsten hos Stegra

Jag letade efter ett ställe där jag kan utvecklas och växa, lära mig nya saker och få möjlighet att göra skillnad för andra, det hittade jag hos Stegra.

Vad är det roligaste med ditt jobb

Att jag får träffa och hjälpa både företag och individer att hitta deras arbetsplats/medarbetare där dom förhoppningsvis trivs lika bra som jag gör på Stegra. Att känslan är att vi kan gå hur långt som helst, och att det bara är vi som faktiskt avgör det gör att det pirrar i min mage.

Hur har du utvecklats sedan du började?

Jag har utvecklats mycket här på Stegra. Vi har återkommande utbildningar internt för att hålla oss uppdaterade inom olika områden. Att vi har dessa utbildningar/workshops gör också att jag känner att företaget satsar på oss som jobbar här och det känns väldigt bra!

Vad är du stolt över i ditt jobb?

Jag är stolt över hur vår process och modell för att hitta rätt medarbetare gör att rätt person med rätt kvalifikationer kommer fram. Att fördomar och diskriminering helt utesluts.

Vad får en person som börjar jobba på Stegra?

Hos oss får man en varm och snäll arbetsplats där man hela tiden får utvecklas och utmanas.

Läs alla intervjuer med våra medarbetare

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?