Jenny Engholm

Jenny Engholm

Konsultchef & HR

Hej Jenny! Varför valde du Stegra?

Jag valde Stegra på grund av att jag hade ett gott öga för bolaget. Jag tyckte att dom jobbade med roliga kunder och hade en varm och vänlig approach där man värnar om sina anställda. Det faktum att man skulle få vara med och bygga och bidra till Stegra i ett relativt tidigt stadie kändes väldigt lockande och roligt. En unik möjlighet jag inte ville missa.

Beskriv hur det är att jobba på Stegra

Att jobba på Stegra är roligt, energigivande och stöttande. Vi har väldigt roligt tillsammans och det är en lättsam arbetsmiljö i kombination med att man alltid strävar efter att förbättras och leverera till våra kunder, konsulter och kandidater.

Vad fick dig att söka tjänsten hos Stegra

När jag fick nys om den tjänst jag har idag, som är både en HR-tjänst och konsultchefstjänst, tyckte jag att det lät som en väldigt rolig kombination av strategiskt och operativt arbete. Jag drogs till det och till det genuina och positiva varumärket Stegra har.

Vad är det roligaste med ditt jobb

Att få jobba tillsammans med mina fina kollegor och att göra kunder och kandidater nöjda. Att hitta rätt person till rätt plats. Sen är det roligt att fördjupa sig i HR-frågor och vara med och utveckla Stegra inom det området.

Hur har du utvecklats sedan du började?

Jag upplever att jag lärt mig mycket om hur man ska tänka i rekryteringsprocesser för att få ett så tillförlitligt och bra resultat som möjligt och hur viktigt det är med en stabil och proffsig process. Jag har utvecklats inom HR och när det kommer till att ta för mig.

Vad är du stolt över i ditt jobb?

Att allt jag gör är i slutändan för att alla ska få det så bra som möjligt. Både internt och för våra konsulter, kunder och kandidater. Att se till att kunder får rätt kompetens till sina arbetsplatser och att människor utvecklas i sina karriärer och känner en glädje av att gå till jobbet. Det är också oerhört viktigt att alla de kandidater som söker våra tjänster, oavsett om de får en tjänst eller inte, känner att de blir sedda och får ett gott bemötande. Sen försöker vi alltid att förbättra våra processer om det finns nya bättre sätt att göra saker på, vilket jag är stolt över.

Vad får en person som börjar jobba på Stegra?

En mycket positiv, härlig och ambitiös arbetsplats med en bra balans mellan privatliv och arbetsliv. Jag har inte ångrat mig en dag över att jag började på Stegra. 😊

Läs alla intervjuer med våra medarbetare

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?