Johanna Holmquist

johanna holmquist stegra

Rekryterare & Leveranschef

Hej Johanna! Varför valde du Stegra?

Jag arbetade tidigare i IT-konsultbranschen och med många statliga myndigheter där kravprofilerna är väldigt fyrkantiga. Jag sökte en roll där jag fick fortsätta med att matcha kandidat och arbetsgivare men där man får se människan bakom ett CV. Här är fokus på personliga egenskaper och framtida arbetspotential och det tänket lockade mig.

Beskriv hur det är att jobba på Stegra

Att komma in på kontoret varje dag är både inspirerande och roligt. Alla bidrar till förbättring och utveckling och vi har otroligt roligt tillsammans. Rollen som rekryterare är väldigt varierande och kul!  Som rekryterare får jag möjlighet att ”arbeta” för flera olika företag och rekrytera till olika typer av roller och i en variation av branscher. Rollen innebär en tydlig struktur men samtidigt gör jag olika saker varje dag, så det är väldigt varierat.

Vad fick dig att söka tjänsten hos Stegra

Jag kom i kontakt med Jonas och blev Stegras första anställd, det är jag otroligt stolt över idag. Jag kände verkligen att Stegras affärsidé med högpresterande kandidater, kunder i tillväxt och en digital rekryteringsprocess var unikt i branschen och det passade mig bra.

Vad är det roligaste med ditt jobb

Kontakten med människorna. Både mina härliga kollegor som får mig att skratta och ha roligt varje dag men också våra kunder och kandidater. Varje dag pratar jag med människor i olika roller och branscher och får möjlighet att höra deras historia och framtidsplaner. Det är otroligt inspirerande!

Hur har du utvecklats sedan du började?

Otroligt mycket! Jag har lärt mig otroligt mycket om kompetensbaserad intervjuteknik, urvalstester och alla steg i rekryteringsprocessen. Dessutom har jag fått möjlighet att gå flera utbildningar i de områden som jag själv velat utvecklats i och idag har jag diplom i både Employer branding och som rekryteringskonsult.

Vad är du stolt över i ditt jobb?

Jag är stolt varje dag jag går till jobbet! Jag får hjälpa människor att ta nästa steg i sin karriär och vara med hela vägen. Det häftigaste är nog att på riktigt se kompetensen i kandidaten och se resultatet av det när kundens återkommer en tid senare och är supernöjd.

Vad får en person som börjar jobba på Stegra?

Du får med stort eget ansvar möjlighet att bestämma över både din tid och hur du vill utvecklas framåt. Du blir involverad i företagets utveckling och hur vår rekryteringsprocess kan förbättras. Du får arbeta från ett jättefint kontor som ligger centralt i stan och med kollegor som alltid stöttar varandra. Vi skrattar, spelar pingis och har roligt med varandra varje dag.

Läs alla intervjuer med våra medarbetare

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?