Lina Södergren

Lina Södergren

Rekryterare

Hej Lina! Varför valde du Stegra?

För att det är ett ungt företag med mycket på gång, nytänkande och med sunda värderingar. Det kändes rätt och väldigt kul att få utvecklas inom rekrytering efter en tid inom bemanning.

Beskriv hur det är att jobba på Stegra

Det är jättekul och händer hela tiden något nytt. Man får sätta sig in i många olika roller och lära känna många företag. Jag har väldigt kul med mina kollegor och vi har en härlig sammanhållning med mycket humor!

Vad fick dig att söka tjänsten hos Stegra

Det kändes passande för min profil och företaget kändes spännande. Jag hade erfarenhet av liknande roller men detta skulle bli en ny och utmanande tjänst inom just kompetensbaserad rekrytering.

Vad är det roligaste med ditt jobb

Det roligaste är att man får jobba så brett med rekrytering och att vi jobbar både i team och på egen hand. Jag älskar känslan när våra kunder är riktigt nöjda och vi har hittat rätt i rekryteringen. Sedan finns även möjligheter att komma med idéer och tillsammans förändra processer och arbetssätt.

Hur har du utvecklats sedan du började?

Jag har lärt mig massor om kompetensbaserad rekrytering och har fått med mig bra tekniker och sätt att använda i mina processer och t,ex i min bedömning av kandidater.

Vad är du stolt över i ditt jobb?

Att jag är med och hjälper våra kunder och kandidater att växa! Och att vi är ödmjuka inför att ständigt utvecklas och förfina våra processer för bästa möjliga resultat!

Vad får en person som börjar jobba på Stegra?

Ett härligt och glatt gäng med underbara kollegor som peppar och stöttar varandra. En lyhörd chef, flexibelt arbetssätt och möjlighet att vara med och påverka företagets resa framåt!

Läs alla intervjuer med våra medarbetare

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?