Karriär

Vill du stegra din karriär?

56% av människor som är mitt i deras karriär vill egentligen arbeta någon annanstans. Vi söker dig som vill utvecklas vidare i din karriär. Oavsett om du känner att det är dags idag, om en månad, eller om ett år, så vill vi komma i kontakt med dig.

Att byta jobb är fantastiskt! Det ger energi, du känner dig motiverad som aldrig förr och du får massvis med nya lärdomar. När vi startade Stegra gjorde vi det för att vi vågade ta steget mot något okänt. Vi vill uppmuntra dig att våga göra detsamma. Du har dock en fördel. För du kan prata med oss innan du byter jobb.

Det är långt ifrån alltid vi utannonserar våra uppdrag. Ofta rekryterar vi till våra uppdrag direkt genom Stegras nätverk av kandidater som vill ta nästa steg i karriären. Vi har kontakt med företagen och organisationerna i regionen. Om vi mot förmodan inte har det, så ser vi till att ta kontakt med dem för att kunna hjälpa dig. Precis som mäklaren som hanterar försäljningen av ditt hus eller lägenhet, så matchar vi gärna dina önskemål med en passande arbetsgivare. Vi kan alltså kolla dina möjligheter åt dig.

Vi kan dock aldrig lova att du får exakt det jobb du önskar dig. Men vi kan lova att vi alltid kommer vara engagerad i att göra dig nöjd i kontakten med oss.

Det låter fantastiskt, men hur gör jag?

Vår process är enkel.

Berätta för oss vilka roller du är intresserad av, eller det företag du en dag drömmer om att arbeta hos. Om vi har aktiva uppdrag som matchar det du önskar, eller vet att det företag du vill arbeta hos har behov av din kompetens, så hör vi av oss.

Vi vill också att du ska lära känna oss som arbetar på Stegra. Så ring oss gärna. Vi skapar alltid tid för att prata med modiga människor som är redo för nästa steg i sin karriär:
0733 499 001

Passa även på att följa Stegra på LinkedIn och connecta med Johanna eller Jonas.

Behöver ni hjälp med rekrytering?

Kontakta Stegra