Information

Kontakt

Design engineer / Konstruktör till HL Display

Har du erfarenhet av CAD och är intresserad av konstruktion och produktutveckling? Har du eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt några års erfarenhet av konstruktion? Nu erbjuder vi en möjlighet att ta nästa steg i rollen som verktygskonstruktör hos HL Display!

Denna tjänst passar både dig som är nyexaminerad och har eftergymnasial utbildning inom relevant område likväl dig som har några års arbetslivserfarenhet inom konstruktion.

Om HL Display

HL Display är idag representerat på 70 marknader världen över och skapar attraktiva och innovativa butikslösningar för att skapa shoppingupplevelser utöver det vanliga. Genom att förstå konsumentens, varumärkets och butikens behov tillför HL Display lösningar som ökar försäljning, förenklar arbetet i butik och inspirerar samtidigt som de värnar om miljön.

Från att ha startat som ett enmansföretag på 50-talet är HL Display idag ett internationellt företag som arbetar med världens största butikskedjor och varumärken. HL Display har cirka 1200 anställda i koncernen där du som anställd snabbt kommer komma i kontakt med kollegor världen över. För rätt person, som trivs i en internationell miljö, innebär det stora möjligheter till vidareutveckling.

Om rollen

I rollen som verktygskonstruktör arbetar du med produktutvecklingens alla steg hela vägen från kundbehov till planering, prototyp och slutgiltig produkt. All utveckling sker i samråd med kunder och i samarbeten mellan andra konstruktörer och projektledare internt. Du kommer ta fram konceptförslag för produkter som löser kundens behov och utmaningar och som är möjliga att producera. Du planerar och prioriterar utvecklingsprojekt samt identifierar förbättringar i samråd med dina kollegor i Sundsvall.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta konstruktionsunderlag, verktygsritningar och design av verktyg för extrudering. Du skapar offertskisser och hanterar dokumentation samt tar fram prototyper i 3D-skrivare. I rollen som konstruktör kommer du att ansvara för att anpassa och utveckla nya produkter och säkerställa att verktyget lever upp till standarder för säkerhet, kvalitet och miljö.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område som mekanik / konstruktion / produktutveckling eller några års arbetslivserfarenhet inom branschområdet där du har arbetat med konstruktion. Vi tror att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för produktutveckling och trivs i situationer där du organiserar och planerar ditt arbete väl.

Vidare ser vi att du är en problemlösare där du snabbt hittar lösningar på uppkomna problem och ser logik och samband i komplexa situationer. För att lyckas i rollen är du en lagspelare som i samråd med kunder och kollegor driver utveckling av produkter framåt.

Krav för tjänsten

  • Eftergymnasial utbildning inom mekanik / konstruktion / produktutveckling alternativt några års arbetslivserfarenhet inom branschområdet
  • Erfarenhet av produktframtagningsprocessen fysiskt eller teoretiskt
  • Tidigare erfarenhet av CAD
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten

  • Tidigare erfarenhet av konstruktion i plast
  • Erfarenhet av delprojektledning
  • AutoCAD och Solid Works

Övrigt

Startdatum: Så snart som möjligt enl. överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Obs! Drogtest kommer att förekomma innan en eventuell anställning.

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 och line@stegra.nu.

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra, här kan du läsa om hur rekryteringsprocessen hos Stegra går till.

Känner du någon som passar för denna tjänst? Dela tjänsten!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?