Information

Kontakt

Distriktssäljare till DeLaval

Nu söker vi dig som har ett genuint intresse av det svenska lantbruket och som vill arbeta med försäljning. Här får du möjlighet att arbeta för ett globalt företag där du bidrar till en mer hållbar livsmedelsproduktion. Låter det intressant? Ansök nu!

Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Om rollen

Som Distriktssäljare hos DeLaval arbetar du självständigt och ansvarsfullt i en bred roll med försäljning i distriktet Västra Skåne / Halland. Här fungerar du som ett stöd för dina kunder när det kommer till projektering av anläggningar och system för lantbrukare. Du är lösningsorienterad och uthållig i försäljningsprocessen där du koordinerar och projektleder arbetet för byggare, myndigheter och rådgivande instanser.

Din profil

Det här är rollen för dig som har ett genuint intresse för det svenska lantbruket och som brinner för försäljning och rådgivning. Du har skaffat dig kunskaper och god förståelse inom lantbruk genom arbetslivserfarenhet, studier eller kanske från att själv ha vuxit upp på eller drivit en lantgård. Du är kommunikativ och orädd i kundmötet. Du har ett ordningssinne och trivs med att skapa långsiktiga relationer och är uthållig under försäljningsprocessen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller rådgivning, gärna inom lantbrukssektorn.

Din första tid på DeLaval får du en omfattande grundutbildning vid Hamragård i Tumba, samresor med erfarna kollegor samt kontinuerlig vidareutbildning där det bland annat ingår en utbildning inom CAD.

Om DeLaval

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning med 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har de utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Deras forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen. DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden. Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill forsknings- och utvecklingsgården Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och fabrik för mjölkningsrobotar. 

Krav

  • Fullgjord gymnasieutbildning
  • God kännedom om eller tidigare erfarenhet inom det svenska lantbruket
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller annan relevant erfarenhet för tjänsten
  • Flytande i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Körkort B

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten, som exempelvis agronom eller lantmästare
  • Försäljnings- / rådgivningserfarenhet inom lantbruk, djurhållning eller liknande
  • Erfarenhet av projektledning
  • Kunskap inom CAD

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse
Uppdragsform: Tillsvidareanställning där du blir anställd direkt av DeLaval
Ort: Ditt distrikt är Västra Skåne / Halland

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

OBS! pga semestertider kan det dröja något längre innan vi kan återkoppla i processen. 

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Södergren via 073-592 66 85 och lina@stegra.nu.

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Känner du någon som passar för denna tjänst? Dela tjänsten!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?