Information

Kontakt

Kundtjänstmedarbetare / Orderhanterare

Vill du arbeta i en varierande roll, där den ena dagen aldrig är den andra lik? För kunds räkning söker vi efter en kundtjänstmedarbetare som vill jobba med förstklassig service.  

Urvalet i denna rekrytering kommer att hanteras löpande vilket innebär att tjänsten kommer att kunna tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Om rollen 

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta i en rådgivande roll och erbjuda förstklassig service till verksamhetens kunder. Rollen innebär att hantera ordrar och offerter, priskontroller från verksamhetens fabriker, interna och externa kontakter med sälj, lager och transportörer samt hantering av returer och reklamationer.  

Du kommer tillsammans med teamet ansvara för att se till att telefonen är bemannad under kontorstid samt besvara frågor via mejl. 

Din profil 

Vi söker dig som har ett gediget intresse av att skapa kundupplevelser utöver det vanliga och vill arbeta i ett team med familjär stämning på ett internationellt bolag där teamkänsla och flexibilitet är i fokus. 

Som person arbetar du enligt en tydlig process, organisera ditt arbete väl och slutför det som påbörjats. Du är van vid ett högt arbetstempo och bibehåller gott humör. Du ser även utanför boxen och tänker i nya banor samt hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Vi går mycket på personliga egenskaper men ser att du har någon erfarenhet från servicerelaterade yrken och har tidigare erfarenhet av affärssystem som Jeeves eller annat motsvarande.

Krav för tjänsten 

  • Arbetslivserfarenhet inom servicerelaterade yrken som kundtjänst eller motsvarande 
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift 
  • Goda kunskaper i Officepaketet 
  • Tidigare erfarenhet av affärssystem som Jeeves eller annat motsvarande  

Övrigt 

Startdatum: Omgående 

Omfattning: Heltid  

Uppdragsform: Konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Stegra och uthyrd till kund 

Ort: Stockholm / Nacka Strand 

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen. 

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 eller line@stegra.nu 

Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra, här kan du läsa om hur rekryteringsprocessen hos Stegra går till. 

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?