Information

Kontakt

Lagerarbetare

För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av lagerarbete och som innehar ett giltigt truckkort. Är du den vi söker? Ansök idag!

Observera att vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om rollen

I rollen som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter handla om att ta emot inleveranser, plocka material och paketera produkter. Dina arbetsuppgifter kommer också att inkludera lagerhållning och inventering samt säkerställande av ordning och reda på lagret. Kunden använder sig av affärssystemet Monitor, och erfarenhet av detta system är därför mycket meriterande. Du kommer även att arbeta med truckkörning och hantering av gods, så ett giltigt truckkort är ett krav.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och som tidigare har arbetat i affärssystem, gärna monitor. Du gillar att arbeta enligt tydlig process, organisera och planera ditt arbete väl och slutför det som påbörjats. Vi ser också att du aktivt gillar att ta initiativ i sociala sammanhang och gör det som krävs för ett gott resultat.

Krav för tjänsten

  • Truckkort
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna monitor
  • Erfarenhet av lagerarbete 

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Örnsköldsvik

Uppdragsform: Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Stegra och uthyrd till kund under uppdragsperioden

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 073-023 02 17 och line@stegra.nu.

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Känner du någon som passar för denna tjänst? Dela tjänsten!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?