Information

Kontakt

Montör till ASiL

Har du tidigare erfarenhet av montage och vill vara med på en tillväxtresa där kunden är i fokus? Trivs du med montagearbete ute i fält och vill ansvara för egna projekt? Då är denna roll för dig! Ansök idag.

Vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om ASiL

ASiL är ett expansivt företag som erbjuder projektering och produkter inom stängsel, grindar, portar och stålkonstruktioner av högsta kvalitet. Företaget möter efterfrågan inom bygg -, industri, vattenkraft och fastighetsbranschen med en stark förkärlek för samarbeten med lokala entreprenörer. Deras specialitet är att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller kundernas behov.

ASiLs ambition är att alltid ligga i framkant gällande innovation och kundanpassade lösningar.

Om rollen

I din roll som montör kommer du och dina kollegor att vara ledande montörer i olika projekt. Det innebär att du ansvarar för att planera och implementera smarta och kvalitativa lösningar åt företagets kunder. Du kommer arbeta i utomhusmiljö både lokalt kring Sundsvallsregionen likväl som resa till andra orter. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Montering av portar, grindar och stängsel samt utförande av service, felsökning och reparationer.
 • Arbete både lokalt och vid behov på andra orter.
 • Svetsning och hantering av grundläggande elarbeten såsom installation av intern el och felsökning.
 • Självständig planering och strukturering av arbetsdagar för att effektivt möta kundernas behov.

Tillsammans med projekt- och montagechefen kommer du att ha öppen kommunikation med kunderna och resten av teamet för att säkerställa att kundens behov och förväntningar uppfylls. Som montör har du även ansvaret att identifiera förbättringsområden och säkerställa att standarder upprätthålls.

Observera att resor kommer att förekomma i tjänsten och uppskattas i snitt till en vecka per månad

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av montagearbeten inom branschen eller motsvarande område. Då du kommer att arbeta med att installera intern el samt arbeta med felsökningar och svets är det av stor vikt att du har goda kunskaper inom el och kan hantera svetsarbeten.

Som person arbetar du enligt tydlig process och organiserar ditt arbete väl. Vi ser gärna att du har förmåga att delegera och känner dig bekväm med att fördela arbetsuppgifter till dina kollegor i ditt projekt på arbetsplatsen. Vidare ser vi att du snabbt hittar lösningar på uppkomna problem, tar aktivt initiativ i sociala sammanhang och gör det som krävs för ett gott resultat.

Krav för tjänsten

 • Tidigare erfarenhet av montagearbeten inom branschen eller motsvarande område där du arbetat med montage i utomhusmiljö
 • Erfarenhet av svetsning
 • Har god förståelse för el och felsökningar
 • B-körkort

Vad erbjuder ASiL?

 • Möjlighet till utveckling i ett expansivt bolag
 • Betald semester mellan jul & nyår
 • Friskvårdsbidrag
 • Tillgång till bil i arbetet

 

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 073-023 02 17 och line@stegra.nu.

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?