Information

Kontakt

Montörer inom El & Automation / Junior elektriker

Har du erfarenhet inom el och automation? Vill du vara med på en tillväxtresa där kunden är i fokus? Då är denna tjänst för dig. Ansök idag!  

OBS! Vi arbetar löpande med urvalet så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Om rollen 

I rollen som montör kommer du att arbeta med elektronik med inriktning på kretskorttillverkning och / eller automation och montage av komponenter i elskåp. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta mot deadlines och gemensamma mål för att bibehålla god kvalitet.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta: 

  • Personligt ansvar 
  • Arbeta mot deadlines och gemensamma mål tillsammans med dina kollegor 
  • Kretskorttillverkning och / eller montage av komponenter i elskåp  

Din profil 

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom el / automation alternativt några års arbetslivserfarenhet inom motsvarande område och som vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har gymnasial utbildning i kombination med några års arbetslivserfarenhet men det är inget krav. 

Som person gillar du att arbeta enligt en tydlig process, ta ansvar för dina arbetsuppgifter, organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats. Vi ser gärna att du genom ett prestigelöst sätt anpassar och tillsammans med dina kollegor hittar lösningar och driver arbetet mot det gemensamma målet framåt. Vi tror också du gillar att se logik och samband i komplex information eller miljö. 

Krav för tjänsten 

  • Gymnasial utbildning inom el / automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området 
  • Flytande svenska eller engelska i tal och skrift 

Meriterande 

  • Lödcertifikat
  • Gymnasial utbildning inom el / automation i kombination med arbetslivserfarenhet

 

Övrigt 

Startdatum: Enligt överenskommelse 

Omfattning: Heltid (måndag till fredag, 07.00 – 15.30 med möjlighet till flex) 

Ort: Örnsköldsvik 

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar här. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen. 

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 076-023 02 17 och line@stegra.nu. 

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra. 

Känner du någon som passar för denna tjänst? Dela tjänsten!

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?