Om oss

Vår filosofi

Vår filosofi har en grund i aktuell teori och evidens kring personalurval i kombination med en praktisk förståelse för våra kunders verklighet. Vi anser att tillväxt skapas genom att rekrytera medarbetare som har potential och vilja att både utveckla företaget och att själv få möjlighet att utvecklas. 

För oss handlar rekrytering om att bedöma vilken kandidat som har högst sannolikhet att öka tillväxten för våra kunder. Vi anser att tillväxt skapas med rätt människor på rätt plats i en miljö där de själva också får möjlighet att utvecklas och bidra med sin personlighet och färdigheter. 

Varför finns Stegra?

Vi finns för att företag ska kunna välja en samarbetspartner som har fokus på att identifiera vilken kandidat som har högst potential att bli bäst på att prestera i jobbet – oavsett bakgrund. 

I en bransch där antalet affärer, antalet kontor och antalet tillsättningar är viktigare än arbetssätt, kunskap och förståelse för företagens utmaningar vill Stegra arbeta för en gynnsam tillväxt där både människor och företag växer långsiktigt.

Att samarbeta med Stegra

Att samarbeta med oss innebär en samarbetspartner som kombinerar evidens och teori med en praktisk förståelse för kundernas verksamhet. Vi utmanar tankesätt och rollbeskrivningar i syfte att både bygga förståelse och för att skapa ett större värde. En rollbeskrivning som var aktuell hos er för 2 år sedan behöver inte vara rätt rollbeskrivning för er verksamhet idag. Genom att samarbeta med Stegra ökar sannolikheten att rekrytera medarbetare som kan bli högpresterande oavsett roll.   

Möt team Stegra

Johanna​
Holmquist

Rekryterare & Leveranschef
+46(0)76 029 90 39
johanna@stegra.nu
Läs mer om mig

Line​
Andersson

Läs mer om mig

Lina​
Södergren

Läs mer om mig

Jenny​
Engholm

Konsultchef & HR​ (Föräldraledig)
+46(0)76 022 49 82
jenny@stegra.nu
Läs mer om mig

Ida​
Mossnelid

Kundansvarig​ & Konsultchef
+46(0)76 006 62 95
ida@stegra.nu
Läs mer om mig

Allmän​
kontakt

KONTAKTA OSS DIREKT​
info@stegra.nu
Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?