Våra tjänster

Rekrytering

Vi hjälper er med alla stegen i rekryteringsprocessen. Ni kan fokusera på er kärnverksamhet medan vi arbetar med att få fram de kandidater som har högst potential att bli framgångsrika hos er.

Hyr en konsult

Vår konsultlösning är en flexibel form av konsultlösning där ni helt enkelt hyr in en medarbetare under en viss tid. Vi genomför en fullständig rekryteringsprocess med fokus på att identifiera den mest lämpade konsulten för era behov. 

Frågor & svar

Vi börjar med att boka in ett samtal för att kartlägga era resursbehov. Baserat på vad ni behöver kommer vi under samtalet ge ett förslag på upplägg. När vi kommit överens om lämpligt upplägg bokar vi in ett uppstartsmöte där vi går igenom profilen tillsammans och skapar en tidsplan. Därefter presenterar vi kandidater för er utefter den tidsplan vi bestämt.
Hos oss ingår alltid headhunting / search, digital marknadsföring och personlighetstester.

Vi arbetar evidensbaserat vilket innebär att vi hela tiden försöker luta oss mot aktuell forskning inom urvalsarbetet. Vi kombinerar detta med att skapa en god kunskap om er och er verksamhet i syfte att förstå vilken typ av medarbetare ni behöver för att öka er tillväxt. För er innebär det att ni får högre chans att rekrytera medarbetare som kan bli högpresterande hos er.

Vi samarbetar med nästan alla typer av branscher och roller. Det finns vissa undantag. Exempelvis rekryterar vi inte läkare eller sjuksköterskor. 

 
Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?