Rekrytering

Rekrytering med Stegra

För oss på Stegra handlar rekrytering om att matcha företag i tillväxt med människor som vill ta nästa steg i sin karriär. Vår urvalsmodell fokuserar på att bedöma sannolikhet till hög prestation – för våra kunder innebär det utöver att rekrytera medarbetare med hög potential dessutom möjligheten att öka prestationen i företaget med upp till 15%.

Vi hjälper er med alla stegen i rekryteringsprocessen vilket innebär att ni kan fokusera på er kärnverksamhet medan vi arbetar med att få fram de kandidater som har högt potential att bli framgångsrika hos er.

Ett samarbete med oss är indelat i 5 delmoment:

Behovsanalys

Tillsammans med er bokar vi in ett uppstartsmöte där vi går igenom ert resursbehov för att därefter skapa en kandidatprofil vi använder som grund i urvalsarbetet.  

Attrahera & kontakta

Baserat på den kandidatprofil vi skapat tillsammans med er påbörjar vi arbetet med att annonsera i rätt kanaler och att kontakta personer med rätt profil för er. 

Urval

I urvalsarbetet fokuserar vi på att bedöma vilka kandidater som har högst potential att bli högpresterande hos er. 

Presentation

När vi arbetat igenom urvalet presenterar vi att antal kandidater som ni sedan får träffa hos er. 

Referenstagning & beslut

När ni valt ut vilken kandidat ni vill gå vidare med genomför vi referenstagning och stöttar er i att ge ett erbjudande till den kandidat ni vill anställa. 

Affärsmodell

Stegras affärsmodell bygger på framgång. Det innebär att merparten av faktureringen sker när ni anställt en av våra kandidater. 

Priset i sig baseras på tillgång och efterfrågan samt tidsåtgången vi beräknar att uppdraget kommer ta. Vi arbetar med fasta priser för hela uppdraget så ni vet alltid vad ni kommer betala för rekryteringen innan vi startar igång. Våra ordinariepriser varierar mellan 69 000kr – 129 000kr. *

*Volym och möjlighet att inleda längre samarbeten möjliggör dialog kring pris och upplägg. 

Kontakta oss

Redo att stegra er rekrytering?